Beelden en sculpturen

Al mijn werken die je hier ziet zijn enig in hun soort. Dit betekent dat je een uniek stuk in huis haalt, waar er maar 1 van bestaat en jij de eigenaar bent!

Uitverkocht

Fix my brain

€ 85,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Fix my brain

€ 85,00

Hoe vaak ik dat wel niet wil uitschreeuwen: Fix my brain! Het beeld heb ik gemaakt met zelfdrogende klei en vervolgens met zinkkleurige powertex afgewerkt. In het hoofd zie je een flink gat opgevuld met roestige spijkers. Want ja, nare herinneringen of gewoontes kunnen flink verroest in het brein vast zitten. Een oude kurketrekker doet zijn werk aan de zijkant van het hoofd. Het beeld staat op een oud stuk balk, waar al een aantal verwijderde spijkers op liggen.

Afmetingen inclusief balk: 27x27x8 cm (lxhxd)

Plastic bath

€ 75,00

Plastic bath

€ 75,00

Voor dit beeld heb ik onze verzameling plastic doppen gebruikt. Nu is meer dan ooit, afvalscheiding zo nodig. Plastic is een groot probleem, waar we niet meer omheen kunnen. Het beeld heb ik gemaakt met zelfdrogende klei en vervolgens afgewerkt met bronskleurige powertex. De plastic doppen heb ik gesmoltend en vervolgens in de klei gestoken. het beeld staat op een steigerhouten deel, dat ik beplakt heb met papier.

Afmetingen:19x17x24 cm (lxbxh)

Met dit beeld haal je een prachtig verhaal in huis. Het is een lieflijk, sprookjesachtig tafereel en vertelt je hoe prachtig het is om één met de natuur te zijn. Het meisje is gezaagd uit hout en bewerkt met zwarte verf. In haar 2 knotten heeft ze een lint. Met houten tuinborders is de achterwand gecreëerd. De bloemen zijn kunst, maar dat doet niets af van de schoonheid ervan. De twee metalen duiven blijven door middel van kleine ringetjes op hun plek zitten.

Afmetingen: 40x50 cm (bxh)

Uitverkocht

Beat of wood

€ 110,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Beat of wood

€ 110,00

Het geluid ofwel, de hartslag van hout. Het beeld is gemaakt van plankjes stalen hout, allemaal verschillend van soort.

Afmetingen: 57x26x8 cm (lxhxd)