Herinneringsbankjes

 

herinneringsbankje, herinneringsproducten

Als kind logeerde ik regelmatig bij opa en oma. Mijn favoriete plekje was de schommel in de deuropening van de schuur. Terwijl opa aan het rommelen was in zijn schuur, zat ik op de schommel. Tussen het rommelen door, gaf hij mij de zet die ik nodig had om de schommel gaande te houden en gaf mij daarmee het magische gevoel dat ik boven alles uit vloog. Toen ik 11 jaar was, overleed mijn opa heel plotseling. Van mijn oma kreeg ik de houten schommel. Wanneer ik het in mijn handen heb, ben ik weer even het meisje op die schommel en het magische gevoel dat ik boven alles uit stijg, het gevoel van vrijheid, overspoelt mij. Het staat symbool voor de herinneringen aan mijn opa, aan de schommel in de schuur van opa, aan de broodjes hagelslag, die hij liefdevol voor mij klaar maakte. Aan de ritjes die we maakten in de rode Fiat panda, opa met zijn geruite colbert en de schoudervullingen tot aan zijn oren, als hij achter het stuur zat. Het staat symbool voor de geborgenheid en de liefde die ik van mijn opa mocht ontvangen. Het gegeven dat de schommel er altijd zal zijn, dat ik de herinneringen aan mijn opa kan laten bestaan, biedt mij troost en kracht.

De tastbare herinnering als verbinding

 

De tastbaarheid van een herinnering kan enorm waardevol zijn. Het tastbare zorgt voor een stukje verbinding tussen toen en nu. Het voelen, zien en misschien wel ruiken, brengt de herinnering tot leven en dichtbij. De herinnering aan een dierbare, die nu gemist wordt, een bijzondere reis, herinneringen uit de kindertijd of een belangrijk moment in je leven, zij bieden ons troost, kracht en liefde. Hoe mooi of verdrietig een moment in jouw leven ook is, je vind de kracht om daar de kostbare, warme momenten uit te filteren en te koesteren.

 

herinneringsbankje, herinneringsproducten

Ik wil jou met alle liefde ondersteunen om het tastbare van jouw waardevolle herinnering vorm te geven, een uniek herinneringsbankje dat de verbinding geeft. Jouw (tastbare) herinnering als inspiratie en waardevolle basis. Het kunnen zowel de herinneringen in jouw hart als een tastbaar aandenken zijn. Het kunnen de stenen zijn, verzameld tijdens een bijzondere reis, oude speelblokjes, waar je vroeger dol op was of een tekst, waar je een speciaal gevoel bij hebt. Het kan een oud meubelstuk zijn dat maar op zolder blijft staan, wegdoen is geen optie vanwege de herinneringen die er in leven. Misschien is het een bepaalde stof of kledingstuk, een tekening of een berg paperclips, dat met hartelust verzameld is. De mogelijkheden hierin liggen dicht bij oneindig.

Een liefdevol proces

 

Jouw herinnering is een kostbaar bezit. In het hele proces om tot jouw Herinneringsbankje te komen staat de liefde en de zorg voorop. Jouw wens, verhaal en de waardevolle kracht die jij voelt zullen het uitgangspunt zijn om tot een ontwerp te komen. Wanneer je besluit om contact met mij op te nemen is de eerste stap gezet! Daarna zal ik een afspraak met jou inplannen, zodat jij jouw verhaal kan delen. Dit kan telefonisch, via de mail of op locatie, belangrijk is wat jouw wens hierin is. Samen kijken we naar de mogelijkheden, maken we een plan en ontwerp. Allemaal op jouw tempo en altijd rekening houdend met de gevoeligheid van jouw herinnering en wens. De vanaf prijs voor een herinneringsbank is €150. Wanneer het plan en ontwerp duidelijk voor ons beiden is, zal ik een prijsopgave maken. Dit is afhankelijk van het materiaal waar jouw herinneringsbankje uit zal bestaan. Na jouw akkoord, neem ik met alle liefde de opdracht aan om jouw herinnering vorm te geven!

Waardevolle ervaringen

herinneringsbankje, herinneringsproducten
herinneringsbankje, herinneringsproducten

Het contact met Chantal van Kunst extase is erg makkelijk, toegankelijk en open.
Ze brengt zelf ook ideeën aan, en maakt geduldig weer een nieuw concept als ik voor de zoveelste keer
een ander idee of aanpassing had (en dat waren er best veel )
Het is een prachtig mooi exemplaar geworden. De levensloop van onze Baas Paul V. tot aan zijn 50ste verjaardag.

Desiree, namens de Pers.ver. van Joosten Staalbouw B.V.

herinneringsbankje, herinneringsproducten
herinneringsbankje, herinneringsproducten

De herinneringen aan onze lieve moeder en oma zullen we in ons hart meedragen.
De puzzel die geduldig op haar ligt te wachten, zal niet afgemaakt worden.
Nu is het de tastbare herinnering en biedt het ons troost en kracht.