Linodruk

De linodruk techniek kennen we allemaal nog uit onze schooltijd. De afbeelding wordt met gutsen in een marmoleumplaat gemaakt. Vervolgens wordt met behulp van inkt de afdruk gemaakt. Alle afdrukken zijn met mijn hand getekend op het marmoleum, uitgesneden en gegutst. Vervolgens druk ik het af op hout of op stof. Ze zijn allen geschikt om aan de wand te hangen.

Een schattige afdruk met zwarte inkt van een klassieke vogelkooi, hangend aan de takken en het vogeltje ernaast. Deze afdruk is gemaakt op een lichtbruin kleurige stof en vervolgens om hout heen bevestigd.

Afmetingen: 20x20 cm

Een schattig tafereel afgedrukt met zwarte inkt op steigerhout. De klassieke vogelkooi hangt aan de takken, het vogeltje zie ernaast.

Afmetingen: 22,5x19 cm (lxb)

Make up your mind, oftewel "neem een besluit". Misschien heb jij ook wel eens op een punt van besluitneming gestaan en het gevoel gehad dat je vershillende kanten opgeslingerd werd. Deze unieke lindodruk is een symbolische vertaling van dat gevoel. 

Afmetingen: 40x30 cm (lxb)

Een waar kikkerparadijs! De afbeelding is gedrukt met zwarte inkt op lichtbruine stof en vervolgens aan hout bevestigd. Het is een ronde afbeelding met hier en daar een onderbreking door een blad en de poot van de kikker. 

Afmetingen:20,5x20,5 cm

A million faces

€ 165,00

A million faces

€ 165,00

Ieder van ons heeft verschillende gezichten, of kanten. Elke situatie brengt degene naar voren dat op dat moment getriggerd wordt. A million faces is een prachtige linodruk op een oude plank.  De afdruk is gemaakt met zwart en vervolgens afgelakt.

Afmetingen: 70x29 cm

Dit is de opvolgende linodruk van A million faces. Deze linodruk is gemaakt op een oude vurenhouten plank. De randen zijn gemaakt van zwart/wit gedecoreerd papier, net als het shirt dat de 2 buitenste gezichten dragen.

Afmetingen: 75x39,5 cm

Cassettebandjes, ik houd er van! Nu vintage, maar vroeger o zo veel gedraaid. Op deze afdruk zie je 6 cassettebandjes met ieder een eigen kleur. Het is gedrukt op een licht geweven stof en om hout heen bevestigd. 

Afmetingen: 26x22 cm (lxb)

Zo leuk en vintage! De 4 cassettebandjes zijn gedrukt op een stukje steigerhout in de kleuren zwart, rood, blauw en groen.

Afmetingen: 28x10 cm (lxb)

Daar staat de reiger dan. De prachtige stof in rood/brons en lichte kleuren matcht geweldig met de afdruk van de reiger in bronskleur. 

Afmetingen: 29,5x20 cm (lxb)

Blauwe reiger

€ 9,95

Blauwe reiger

€ 9,95

De blauwe reiger kennen we allemaal. Zijn statige houding aan de rand van het water, wachtend tot hij kan toeslaan. Voor deze afdruk heb ik verschiilende delen linoleum gebruikt. De gele hoeken, het bronskleurige water en in zwart tenslotte de reiger. Het geheel is gedrukt op een lichte stof met een werk erin en om hout heen bevestigd.

Afmetingen: 23x19 cm (lxb)

Insecten set

€ 125,00

Insecten set

€ 125,00

Insecten zijn prachtige wezens om te tekenen en af te drukken. De set bestaat uit 5 delen steigerhout. Op elk deel zijn de insecten met zwarte inkt afgedrukt. Je kunt de set geheel naar eigen wens aan de wand hangen.

Afmetingen:
2 delen van 23,5x10 cm (lxb)
1 deel van 26x10x5 cm (lxb)
2 delen van 12,5x10,5 cm (lxb)

Een vijftal insecten afgedrukt op een verouderd deel steigerhout. De kleuren die gebruikt zijn voor de afdruk zijn oranje, groen, geel, blauw en rood. 

Afmetingen: 53x19 cm (lxb)