Kunstzinnige tassen

 

Hoe bijzonder en uniek zijn deze kunstzinnige tassen! De afbeeldingen op de tassen zijn digitaal bewerkte versies van kunstwerken die ik heb gemaakt. Wordt jij die blikvanger op straat met zo een geweldige tas?
De tassen zijn gemaakt van duurzame materialen. De grootte van de tas zelf is 40x40 cm.

 

Ieder van ons heeft verschillende gezichten, of kanten. Elke situatie brengt degene naar voren dat op dat moment getriggerd wordt. Het origineel van A million faces is een prachtige linodruk op een oude plank. Voor de afdruk is steeds 1 helft van het gezicht gebruikt dat aan elkaar verbonden wordt. De tas zelf is grijs gemeleerd, 40x40 cm groot, heeft een bodem en zijplooien voor meer opbergruimte ( 4 cm breed) en een drukknoop als sluiting aan de binnenkant van de tas. Het hengsel is ongeveer 34 cm lang. De tas is echt een milieuvriendelijke eyecatcher en volledig gemaakt van gerecycled materiaal.

Picture time

€ 19,95

Picture time

€ 19,95

Old school en uniek is deze tas zeker! De afdruk bevat twee rijen van 5 camera's. De tas zelf is zwart gemeleerd, 40x40 cm groot, heeft een bodem en zijplooien voor meer opbergruimte ( 4 cm breed) en een drukknoop als sluiting aan de binnenkant van de tas. Het hengsel is ongeveer 34 cm lang. De tas is echt een milieuvriendelijke eyecatcher en volledig gemaakt van gerecycled materiaal.

Het gevoel dat je van binnen verscheurd wordt, maar aan de buitenkant je lach moet laten zien. Dat is wat ik met dit schilderij wil vertellen. Het schilderij is verdeeld in pastel kleurige blokken. De afbeelding is op één zijde afgedrukt op een zwarte tas. De grootte van de tas is 40x40 cm, de hengsels zijn ongeveer 24 cm lang.

Het gevoel dat je van binnen verscheurd wordt, maar aan de buitenkant je lach moet laten zien. Dat is wat ik met dit schilderij wil vertellen. De tas zelf is grijs gemeleerd, 40x40 cm groot, heeft een bodem en zijplooien voor meer opbergruimte ( 4 cm breed) en een drukknoop als sluiting aan de binnenkant van de tas. Het hengsel is ongeveer 34 cm lang. De tas is echt een milieuvriendelijke eyecatcher en volledig gemaakt van gerecycled materiaal.