Een nieuw avontuur

Mijn werken kunnen alleen ontstaan wanneer ik me volledig openstel. Alleen dan stromen de mogelijkheden met materiaal en de creativiteit door mijn lijf. In ieder werk dat ik maak zit een deel van mij, is een verlengstuk van mijn binnenste. Waardering voor mijn werk betekend dat ik gezien wordt, gewaardeerd wordt als persoon. En dat is mij zoveel waard! Het zorgt dat ik weer een beetje groei in mijn zijn.

Een aantal maanden geleden heb ik gereageerd op een oproep van Mauritz Briët. Hij is programmamaker en heeft in meer dan 25 landen de productie van succesformats als The Voice en X-Factor, Idols, Got Talent begeleid. Hij heeft een prachtig project opgezet, genaamd Artist Attic Online.

Mauritz vertelt:
“Ik ben bijzonder gefascineerd door de authentieke persoonlijkheid van creatieve zielen, prachtig om dat om te zetten naar een goed portret. Ik denk dat mijn ervaring plus het karakter van de kunstenaars kunnen leiden tot een prachtige win-win situatie.

Artist Attic Online zorgt dat jij het werk van kunstenaars te zien krijgt en laat je gelijk kennis maken met de makers en hun - vaak uitgesproken - persoonlijkheid. Zo krijg je ook een goed beeld van wie jóuw kunstwerk gecreëerd heeft. Het nieuwe Artist Attic platform wordt momenteel gevuld met filmpjes en kunst van kunstenaars uit de hele wereld."

Vorige week ontving ik een telefoontje en kreeg ik het geweldige nieuws dat ik deel uit mag maken van dit avontuur! Gisteren was het zover, Mauritz kwam filmen in mijn atelier, ook wel woonkamer genoemd. Ontzettend spannend, maar wat een bijzondere middag. In gezelschap van mijn vrouw, kinderen en dieren mocht ik mijn verhaal vertellen en mijn kunst laten zien. De positieve sfeer van deze middag draag ik als een geschenk mee en geeft me zoveel kracht om mijn creativiteit voort te zetten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.