Gevonden wat je zocht?

 

Heb je de match en verbinding met een werk gevonden en kan je niet wachten om het een warm thuis te geven? Dan is het tijd om te gaan bestellen! Plaats het werk in de winkelwagen en ga verder met bestellen. je kunt jouw bestelling op direct betalen Ideal, Creditcard of Paypall. Ook is het mogelijk om achteraf (binnen 30 dagen) te betalen via een factuur. 

 

Account

Je kunt ervoor kiezen om tijdens het bestelproces een account aan te maken. In jouw account kun je jouw bestelgegevens en geschiedenis bekijken.
Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om zonder account te bestellen en af te rekenen. Je krijgt ten alle tijden een Track&Trace om jouw pakket te volgen!

 

Bezorging

Alle bestellingen worden via Postnl verzonden. Je kunt je bestelling volgen met een track&trace code. Omdat de levertijden voor de werken kunnen verschillen, vindt je op de pagina van het desbetreffende werk de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Verzendkosten

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 4,95 voor pakketpost.

 

Verzending buiten Nederland

Neem contact met mij op voor verzending buiten Nederland. Hier gelden andere tarieven voor per land.