Fris en rein?

blog, Fris en rein?

Fris en rein?

Waar bij een ander de badkamer vast blinkend en fris is, is de mijne, tja, niet fris. Iedere ochtend, wanneer ik daar, de borstel door mijn haar gooi, neem ik mij die dag voor, vandaag ben jij aan de beurt. Helaas voor de badkamer en haar niet-frisheid, is die gedachte snel vervlogen. Eerlijk is eerlijk, er zijn in mijn hoofd duizenden excuses en "belangrijkere" zaken, dan het huishouden. 

Laatst las ik een artikel waarin een onderzoek beschreven werd met de conclusie dat rommelig zijn een teken van intelligentie is. De studie toonde aan dat rommelige mensen een hoger IQ hebben dan mensen die alles georganiseerd en netjes houden. Het schijnt dat een rommelige omgeving je inspireert om los te laten van de traditie, waardoor het je nieuwe inzichten kan opleveren. Ik vind het helemaal geweldig! Wil ik mijn creatieve geest optimaal laten werken, heb ik een rommelige omgeving nodig. Dat is tenslotte wat onderzocht en bewezen is, wat een geweldige uitkomst voor mijn badkamer. Zij is mijn inspiratie met al haar niet-frisheid, een zeer waardevolle functie!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.